Kuinka luodaan kiertelevä matkabloggarin elämäntyyli?

Nykyään ei ole enää kovinkaan muodikasta viettää koko työuraa samassa työpaikassa tehden 8–16 työpäivää, mikä tarkoittaa melkoista sitoutumista työhön ja omaan asuinpaikkaan. Nykyään moni nuori, ja miksei hieman varttuneempikin henkilö, haaveilee sen sijaan kiertelevästä matkabloggarin elämäntyylistä, joka tarjoaa mahdollisuuden nähdä maailmaa ja kokea monenlaisia asioita. Tällainen elämäntyyli sisältää runsaasti matkustelua ja aikaa vapaa-ajan aktiviteeteille, kuten peliklubeilla käymiselle. Mutta kuinka tällainen monen unelmaelämä on mahdollista saavuttaa? Löydät tästä artikkelista vinkkejä kiertelevän matkabloggarin elämäntyylin aloittamiseen.

Kiertelevän matkabloggarin elämäntyylin paras anti

Monelle maailmaa kiertävälle matkabloggarille tällaisen elämäntyylin parasta antia on sen tarjoama vapaus. Yleensä vapaa-aika lisääntyy ja sen voi käyttää kuten itse haluaa. Esimerkiksi netticasinot gaming club on yksi houkutteleva vaihtoehto. Moni kiertelevä matkabloggari myös nauttii mahdollisuudesta nähdä maailmaa ja kokea hyvin erilaisia asioita. On upeaa, kun voi tutustua hyvin erilaisiin maihin ja kulttuureihin!

Kuinka rahoittaa kiertelevä matkabloggarin elämäntyyli?

Monen haave kiertelevän matkabloggarin elämästä uhkaa kaatua jo alkumetreillä rahaan. Aloitteleva blogi ei välttämättä vielä juurikaan tuota tuloja ja matkustaminen vie rahaa. Ihan tyhjän päälle ulkomaille ei kannata lähteä, vaikka onkin hyvä tiedostaa sekin, että monissa maissa pärjää huomattavasti vähemmällä rahalla kuin Suomessa. Monissa maissa on mahdollista saada itselle jopa luksuselämäntyyli sillä hinnalla, mitä Suomessa joutuu pulittamaan peruselämästä. Tästä huolimatta rahaa on ulkomaillakin ansaittava, ellei sitten ole sattunut syntymään kultalusikka suussa.

Blogin kautta on mahdollista tehdä yhteistyökuvioita, joiden avulla voi saada rahoitetuksi esimerkiksi hotelliyöpymisiä, ravintolaillallisia ja lentoja. Blogin tulee kuitenkin olla riittävän suosittu ja riittävän laadukas, jotta se kiinnostaisi mahdollisia yhteistyökumppaneita. Blogin kautta on mahdollista saada myös riihikuivaa rahaa, esimerkiksi kumppanuusmarkkinoinnin kautta.

Tien päällä voi elättää itsensä myös erilaisia etätöitä tehden. Tämä toimii kaikkialla missä vain on käytettävissä internetyhteys. Esimerkiksi UpWork on palvelu, jonka kautta voi löytää erilaisia verkon kautta tehtäviä freelancer-tyyppisiä töitä, kuten käännöstöitä, asiakaspalvelutehtäviä, markkinointia ja monia muita. Mieti tarkkaan, mitä osaat parhaiten ja millaisia palveluita voit asiakkaille tarjota ja laadi UpWorkiin mahdollisimman hyvä profiili.